torsdag den 2. februar 2012

Bruschetta


Billedet er fra et par dage senere, da jeg i opskriften her brugte frisk Mozzerella, og på billedet er der brugt en slat revet ost der var i køleskabet.
Jeg havde madklub på besøg og de skulle have bruschetta til forret.
Jeg havde ikke lavet det før, men fik det hos en veninde engang, som jeg var inspireret af. Jeg lavede to slags, en slags med Tomat og Mozzerella og en slags med Feta og Avocado.

Ingredienser til ca. 4 personer.

1 stk durum flute, eller lignende.
Olivenolie
Salt og peber

1/2 bakke cherry tomater
1 kugle frisk mozzerella
Frisk basillikum


Feta
1 Avocado

Flutetet skæres i passende skiver og ligges på en bageplade, hver skiver dryppes med en sjat olivenolie, og de ristes i ovenen, til de er sprøde og gyldne.

Cherry tomaterne deles i 4 både, kommes i en skål og blandes med salt og peber og den friske mozzerella skæres i skiver. der ligges en skefuld tomater oven på brødet, og ovenpå tomaterne en skive mozzerella. Brødet sættes igen ind i ovnen, indtil mozzerellaen lige er smeltet en smule. Pyntes med frisk basilikum og serveres lune.

Feta og Avocado moses sammen i en skål, krydres med salt og peber og kommes ovenpå brødet. Det lyder meget simpelt, og det er det også, men det smager super lækkert.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar