onsdag den 28. marts 2012

Oksekødssuppe


Denne oksekødssuppe er måske ikke verdens flotteste, men den smager fantastisk lækkert. Min faster lavede den da vi var på skiferie, og den måtte også laves herhjemme. Den er nem at gå til, vælter ikke i kalorier, smager godt, og har en god energi fordeling. Jeg skriver opskriften som jeg lavede den, da vi havde lidt ekstra hakket kød, og nogle grøntsager der skulle bruges.

Ingredienser:

  • 650 g hakket oksekød
  • et hakket løg
  • to fed hvidløg
  • tre mellem gulerødder
  • en peberfrugt
  • tre spsk paprika
  • en l oksekødsbouillon
  • en spsk mel
  • 200 g philadelphia light med paprika og løg
  • 4 porrer skåret i tynde skiver
  • chilisauce efter smag


I en gryde brunes hakkede løg og hvidløg i et par minutter, kødet brunes med og paprika og mel tilsættes. Dernæst tilsættes en liter oksekødsbouillon og suppen koges igennem. Nu tilsættes flødeosten og porren og suppen koges i endnu 10-15 minutter. Voila så er den færdig.

Suppen indeholdt efter mine mål 61 kcal pr. 100 g





Ingen kommentarer:

Send en kommentar